Juridisch nieuws van Argus Advocaten Groningen

Lees hier het laatste juridische nieuws. Blijf op de hoogte van achtergronden over de advocatuur en juridische ontwikkelingen in onder meer familie-, straf- en jeugdzaken.

Kantoorbeleid i.v.m. Coronavirus

Geplaatst: 15 maart 2020

Tot en met 6 april 2020 vinden er i.v.m. het Coronavirus geen bezoekafspraken plaats op ons kantoor. Telefonische afspraken zijn wel mogelijk.

Lees meer »

Digitale vraagbaak voor nieuwe cliënten

Geplaatst: 16 januari 2020

De mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een advocaat wordt in een nieuw jasje gestoken, passend in het nieuwe decennium 2020.

Lees meer »

Sport en strafrecht – Voetbal is oorlog

Geplaatst: 2 oktober 2019

Tijdens de voetbalwedstrijd in een fictieve kelderklasse van de KNVB tussen het 3e elftal van de Rôner Boys en het 5e elftal van Sandebuuren, liepen de gemoederen in en buiten het veld hoog op.

Lees meer »

Partneralimentatie: Met ingang van 1 januari 2020 van 12 naar 5 jaar?

Geplaatst: 28 mei 2019

De roep om inkorting van de alimentatieduur bij partneralimentatie was er al vele jaren. Het initiatiefvoorstel herziening partneralimentatie werd in juni 2015 al ingediend, maar kon toen de toets der kritiek (nog) niet doorstaan. Na diverse wijzigingen van dit initiële wetsvoorstel, is het nu eindelijk zo ver.

Lees meer »

Sporten is goed voor je!

Geplaatst: 11 maart 2019

Als advocaten hebben we lichamelijk gezien een onsportief beroep. Reden te meer waarom wij in onze vrije tijd graag sporten.Want, zoals de titel van dit stuk al luidt: Sporten is goed voor je. Helaas gaat dat in de praktijk niet altijd op.

Lees meer »