Juridisch nieuws van Argus Advocaten Groningen

Lees hier het laatste juridische nieuws. Blijf op de hoogte van achtergronden over de advocatuur en juridische ontwikkelingen in onder meer familie-, straf- en jeugdzaken.

Nieuw beleid i.v.m. Corona

Geplaatst: 18 mei 2020

M.i.v. vandaag zullen wij weer afspraken plannen op kantoor. In beginsel vinden afspraken nog steeds telefonisch plaats om ieder risico van Coronabesmetting te vermijden. Per individueel geval zal bekeken worden of een afspraak op kantoor nodig en mogelijk is. Kantoorbezoek vindt plaats onder strikte hygiënevoorwaarden. Ieders gezondheid staat immers voorop.

Lees meer »

Kantoorbeleid i.v.m. Coronavirus

Geplaatst: 15 maart 2020

(Update 29/04/’20) Tot en met 19 mei 2020 vinden er i.v.m. het Coronavirus geen bezoekafspraken plaats op ons kantoor. Telefonische afspraken zijn wel mogelijk.

Lees meer »

Digitale vraagbaak voor nieuwe cliënten

Geplaatst: 16 januari 2020

De mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een advocaat wordt in een nieuw jasje gestoken, passend in het nieuwe decennium 2020.

Lees meer »

Sport en strafrecht – Voetbal is oorlog

Geplaatst: 2 oktober 2019

Tijdens de voetbalwedstrijd in een fictieve kelderklasse van de KNVB tussen het 3e elftal van de Rôner Boys en het 5e elftal van Sandebuuren, liepen de gemoederen in en buiten het veld hoog op.

Lees meer »

Partneralimentatie: Met ingang van 1 januari 2020 van 12 naar 5 jaar?

Geplaatst: 28 mei 2019

De roep om inkorting van de alimentatieduur bij partneralimentatie was er al vele jaren. Het initiatiefvoorstel herziening partneralimentatie werd in juni 2015 al ingediend, maar kon toen de toets der kritiek (nog) niet doorstaan. Na diverse wijzigingen van dit initiële wetsvoorstel, is het nu eindelijk zo ver.

Lees meer »